Sobre mi

Vaig néixer a Barcelona l'any 1958, tot i que des de 1980 resideixo a Tossa de Mar (Girona). Des de molt jove va començar la meva comunió amb la natura. El "escoltisme" em va ensenyar molts valors, entre ells l'amor a la natura. 

Com que no volia portar-me la imatge només al meu cap, em vaig aficionar a la fotografia, i vaig cursar tres anys d'aquesta especialitat a l'escola de Joaquin Muntaner a Barcelona (aleshores era un gran referent, ja que no existia a la Universitat com tal).

Després d'uns anys a la fotografia analògica, comprant els negatius a metres, cremant paper fotogràfic en l'improvisat laboratori del bany de casa dels meus pares, i de fer mil barbaritats, el trasllat a Tossa de Mar i les circumstàncies familiars que el van seguir, varen fer que el meu gran afició quedés aparcada.

Molts, massa anys després, a partir de l'any 2010, un cop i els fills van ser majors i una major tranquil·litat a la feina m'ho va permetre, vaig començar de nou a desenvolupar la meva gran afició, encara que ja en l'era digital, de manera que vaig tenir d'aprendre moltes coses de nou.

Els viatges i la natura són la meva gran passió, i a ells els dedico tot el temps i l'esforç econòmic que puc, doncs un ja va tenint una edat i vull aprofitar al màxim la meva "segona joventut".

És per això que en aquesta web només podràs veure fotografia de natura, i he pensat que la millor manera és ordenar-per llocs o treballs i no per temes.

Espero que t'agradin les meves fotografies, però sobretot, que en elles trobis l'amor que jo sento per la natura, i entenguis l'important que és per a tots nosaltres.

"M'ho van explicar i ho vaig oblidar. Ho vaig veure i ho vaig entendre. Ho vaig fer i ho vaig aprendre." (Confuci, 551-479 a. C.)Miquel Angel Artús Illana  - Fotografia
Miquel Angel Artús Illana - Nature Photography
Me lo contaron y lo olvidé. Lo vi y lo entendí. Lo hice y lo aprendí." (Confucio, 551-479 a. C.)
entreu
@ miquel angel artús illana creat en Bluekea